CDA Wassenaar

Fenna Gunneman

Adres: Jonkerlaan 23
Postcode: 2242GA Wassenaar
E-mail: fenna.gunneman@hetnet.nl
In 1974 kwam ik, met man en twee jonge kinderen, in Wassenaar wonen.

We hadden dit dorp uitgekozen om de aanwezigheid van natuur ( het strand, de duinen, de landgoederen ) en cultuur ( de nabijheid van Den Haag en Leiden ). Ik vind het nog steeds de prettigste plaats in de Randstad, ook vanwege de veelzijdigheid en vriendelijkheid van de Wassenaarders.

Van 1975 tot 2005 was ik werkzaam op de Herenwegschool, waar ik een kleine duizend kinderen een jaar verder heb geholpen op hun weg naar volwassenheid. Het geeft me nog steeds veel voldoening, dat ik een deel van de Wassenaarders tussen 15 en 35 jaar heb leren lezen, schrijven en rekenen.

Door het werk op een Christelijke school kwam ik in contact met CDA-raadsleden en toen ik met de vut ging werd ik al snel gevraagd voor de functie van secretaris in het CDA-bestuur. Inmiddels ben ik ook bestuurslid van de Protestants Christelijke Ouderenbond, dus mijn bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren hebben zich verplaatst naar de zorg en het welzijn van allen, jong én oud. Daarnaast hoop ik zo een kleine bijdrage te leveren  aan het behoud van het groen en de kwaliteit van de samenleving in dit mooie dorp.