CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

Beste meneer de voorzitter van WWW, Henri Hendrikx.

Reacties uitgeschakeld voor Beste meneer de voorzitter van WWW, Henri Hendrikx.

Onderwerp: Beste meneer de voorzitter van WWW, Henri Hendrikx.

Beste Henri,

Met belangstelling heb ik vorige week je politieke post bericht gelezen in de Wassenaarse krant. Hierin kom je op voor lokale politiek en geef je af op de  landelijke partijen in onze raad. Ik ben het daar niet mee eens omdat je een éénzijdig verhaal vertelt. Dat is jammer voor jou en vervelend voor de lezers die je bijdrage lezen.

De CDA raadsfractie zet zijn “landelijke” netwerk juist in voor grote vraagstukken die in ons dorp spelen. Ja, ook bij de Rijnland Route. De druk van boven die je in je postbrief suggereert komt mij onbekend voor. De CDA fractie maakt zijn eigen afwegingen en heeft daarbij geen advies van buiten- of bovenaf nodig. En ja, wij bellen statenleden en andere CDA fracties in de regio betreffende de Wassenaarse standpunten. Geen aantasting van het open gebied. Maar wordt de Rijnland Route ons door de Gedeputeerde opgedrongen, dan moeten we redden wat er te redden valt. Ook daarvoor gebruiken we hetzelfde netwerk. Daar zijn we trots op!

Kortom beste Henri, ik respecteer je mening, maar vertel wel alles. Iets wat je toch van een voormalig kandidaat wethouder mag verwachten? Het hele verhaal vertellen, daar schieten de Wassenaarse bewoners mee op. En hebben ze recht op!

Tot ziens

Theo Overdevest, lid CDA fractie

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten