CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

CDA blij met voortgang aanleg nieuwe kunstgrasvelden

Reacties uitgeschakeld voor CDA blij met voortgang aanleg nieuwe kunstgrasvelden

De fractie van het CDA Wassenaar is zeer tevreden met de voortgang die wordt geboekt met de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden in Wassenaar. Afgelopen week bracht zij een bezoek aan voetbalclub Blauw Zwart om de werkzaamheden met eigen ogen te kunnen aanschouwen. De werkzaamheden vorderen goed. Bij Blauw Zwart zijn inmiddels de grasmatten van vier voormalige voetbalvelden verwijderd. De grond is afgegraven en verplaatst om ruimte te kunnen bieden aan twee kunstgrasvelden en vernieuwde grasvelden.

Het CDA Wassenaar is al geruime tijd voorstander van een investering in kunstgrasvelden. Voormalig raadslid Rob Gussekloo was hier ruim twee jaargeleden al heel helder over. Hij zei destijds “de gemeente zou moeten investeren in kunstgras om de buitensport in ons dorp zo optimaal mogelijk te houden”.

Inmiddels zijn er vorig jaar gemeenteraadsverkiezingen geweest en is de daad bij het woord gevoegd. Niet alleen het CDA maar de volledige gemeenteraad steunt de investering in kunstgrasvelden. Er wordt nu ook snel gehandeld. Na de zomervakantie al kunnen de kunstgrasvelden naast intensief gebruik voor het voetbal ook worden ingezet voor andere sport- en buitenactiviteiten. Bij Blauw Zwart, de Kievieten en SV Wassenaar kunnen kinderen en ouders gaan genieten van velden, waar onder vrijwel alle omstandigheden op kan worden gespeeld. Afkeuringen van wedstrijden behoren dan tot het verleden. De CDA fractie feliciteert de vele gebruikers alvast met deze mooie nieuwe voorziening.

Foto v.l.n.r. Dienke Dekker, Theo Overdevest en Dineke den Hartog,

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten