CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

CDA fractie is geschokt door handelwijze wethouders VVD.

Vanavond is de CDA fractie in spoedzitting bijeen gekomen om de bestuurlijke crisis in Wassenaar te bespreken. De fractie is diep geschokt door de onverantwoorde handelwijze van de VVD wethouders van Dijk en de Greef. Wassenaar is op een ongeevenaarde wijze door deze wethouders in een bestuurscrisis gestort. Voor de CDA fractie is het onacceptabel dat haar wethouder Dienke Dekker op deze wijze wordt beschadigd. De komende dagen zal duidelijk worden  op welke voorwaarden de CDA fractie nog verantwoordelijkheid wil en kan nemen voor het dagelijks  bestuur van onze gemeente.

Deel dit artikel!

3 Reacties

  1. Willem 12 december 2012 at 09:17

    Nou nou, het is me allemaal wat. CDA Wassenaar waarschuwt de wereld nu echt voor de laatste keer…

  2. Peter R. van Selm 14 december 2012 at 07:23

    Inderdaad, CDA onverantwoordelijke handelswijze van de VVD wethouders die de splinter bij een ander wel opmerken maar de balk voor hun eigen hoofd totaal gemist hebben !!! Gisteren ben ik door hen belazerd en nu zijn jullie aan de beurt. En hoe nu verder ?? Na een goed gesprek weer opnieuw proberen met die club ?? Of houden jullie dit keer je rug recht. Maak een eind aan de vriendjespolitiek die heel Wassenaar verlamt. Het zal het CDA erg sieren !!

  3. slootweg 19 december 2012 at 21:39

    Diepte punt ! geboren en getogen hier! onze leefs wijze (middenstander) gebruik maken van verenegingen ) kinderen willen een woning!! Burgemeester 1 toen 2 weg ermee! ** Waarom? wij blijven en doen het goed? Geld + geld.. wat geld?? Je kijkt er naar EN STAAT ERBIJ.. dat getuigt niet als ?? wat doen jullie dan in de Pauw ? Voor de burger+gemeente,, Slecht die houding en getuigt niet ,, voor rust .. als je al ?? Moet ik gaan stemmem ?? nee hoor Laat zien waar voor je staat en zorg dat je niet negatief in beeld komt..Open die put! cda groot gelijk.. Sta er voor ons .