CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

CDA Wassenaar nodigt u uit voor CDA-44 bijeenkomst

Reacties uitgeschakeld voor CDA Wassenaar nodigt u uit voor CDA-44 bijeenkomst

CDA Wassenaar nodigt u uit voor de CDA-44 bijeenkomst op zaterdag 4 november, om het programma van de komende gemeenteraadsverkiezing te bespreken.

 

CDA-44: samen bouwen aan het verkiezingsprogramma

Het CDA Wassenaar wil op vernieuwende wijze een aantrekkelijk en herkenbaar CDA programma maken voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Hierbij willen we graag betrokkenheid van leden en niet leden van het CDA.

 

Op 4 november organiseren we daarom een CDA-44 bijeenkomst. Deze is bedoeld voor zowel leden als niet leden. Ongeveer 44 Wassenaarders kunnen dan input geven op het concept verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. We hebben ons hierbij laten inspireren door het landelijke CDA die eerder met een CDA1000 het verkiezingsprogramma opstelde.

 

Tijdens deze CDA-44 bijeenkomst zullen we met elkaar spreken over tenminste vijf thema’s. Dit zijn i) Waarden en traditie, ii) Sterke samenleving, iii) Familie en gezin, iv) Zorg voor elkaar, en v) een eerlijke economie. We willen samen kijken hoe we deze bekende CDA thema’s kunnen vertalen naar de Wassenaarse situatie.

 

We begrijpen dat u niet zomaar uw vrije zaterdag opgeeft om met elkaar te discussiëren. Toch is het zeker de moeite waard. We hebben u het volgende te bieden:

  • U krijgt allen volop de kans om u te uiten en gehoord te worden.
  • Het is een gezellig samenzijn waar u diverse actieve dorpsgenoten kunt ontmoeten.
  • U krijgt hopelijk weer inspiratie voor nieuwe ideeën.
  • En, het biedt u invloed op het uiteindelijke verkiezingsprogramma van het CDA Wassenaar.

 

De CDA-44 bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 4 november van 10.00 uur tot 14.00. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan secretariaat@wassenaar.cda.nl. We kijken uit naar uw komst.

 

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten