CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

CDA vrouwen in de boksring

Reacties uitgeschakeld voor CDA vrouwen in de boksring

Woensdag 17 februari kregen de CDA vrouwen een bokstraining in de boksschool van Harry van der  Hulst; een goede voorbereiding voor de ‘politieke boksring’. De Wassenaarse boksschool is al vele jaren een begrip in Wassenaar en omstreken. 
Onder de enthousiaste begeleiding van Sharita, dochter van Harry, maakten vijf CDA vrouwen kennis met het boksen. Een bijzonder leuke ervaring die de CDA dames ongetwijfeld nog dagen navoelen.
De Wassenaarse boksschool is een echte promotor van de bokssport. De bokssport heeft helaas nog steeds te kampen met vooroordelen. Geheel ten onrechte, want het boksen is een bijzondere sport. Volgens Harry verhoogt boksen niet alleen de weerbaarheid van jongeren, maar maakt het ook geestelijk sterker. Na afloop van de training moeten de CDA vrouwen concluderen dat Harry helemaal gelijk heeft. De boksles gaf hen een sterk en energiek gevoel, zowel lichamelijk als geestelijk.
Als blijk van waardering voor het goede werk van de boksschool ontvingen Harry en Sharita van het CDA twee extra sets bokshandschoenen.

de cda-dames met Harry van der Hulst en dochter Sharita

de cda-dames met Harry van der Hulst en dochter Sharita

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten