CDA Wassenaar

Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2018 bekend

Reacties uitgeschakeld voor Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2018 bekend

 

 

Tijdens een geanimeerde en drukbezochte Algemene Ledenvergadering van het CDA Wassenaar is op donderdag 7 december de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vastgesteld. Het CDA Wassenaar is trots dat zij maar liefst 17 kandidaten kan leveren.

 

Hubert Schokker, op dit moment commissielid namens het CDA, is gekozen als lijsttrekker. Hij is filosoof/econoom en voormalig beleidsmedewerker van de Tweede Kamerfractie van het CDA en werkt als senior adviseur bij de Nederlandse Vereniging van Banken.

 

De top van de lijst is sterk vernieuwd. Op nummer 2 staat Ronald Everard. Hij werkt als senior adviseur Strategie en Innovatie bij Vidomes en brengt zijn politieke ervaring mee van een eerdere periode in de gemeenteraad tussen 1994 en 2002. Op nummer 3 staat René Beerepoot, werkzaam bij het ministerie van Economische Zaken en op dit moment kwartiermaker voor het Consulaat-generaal in India. Op nummer 4 staat de sterk in Wassenaar gewortelde Jan van der Kleij. Hij heeft 40 jaar gewerkt bij de gemeente Wassenaar en is zeer vertrouwd met zorgdossiers zoals de WMO. Nummer 5 wordt bezet door Wim Koetsier met veel ervaring in de gas –en olie gerelateerde industrie, die als relatief nieuwe burger van Wassenaar een frisse kijk heeft op de huidige kansen en problemen. Op nummer 6 staat Ludo Timans. Hij is momenteel algemeen directeur van de conservenfabriek Koningsvogel in Rijswijk. Hij wil ons dorp nog mooier en leefbaarder maken dan het al is.

Dit zijn de eerste zes kandidaten van de lijst. Met dit enthousiaste team ziet het CDA-Wassenaar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 met vertrouwen tegemoet.

 

Op de foto: Lijsttrekker Hubert Schokker. Foto genomen door: Marjolein Overdevest.

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten