CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

CDA Wassenaar zet zich in voor NL Doet!

Reacties uitgeschakeld voor CDA Wassenaar zet zich in voor NL Doet!

Op zaterdag 11 maart bracht het CDA Wassenaar (Rob Gussekloo, Dineke den Hartog, Henk Tukker, Fenna Gunneman, Annelies Groenewegen en Hubert Schokker) een bezoek aan de aan Scouting van Wassenaer Obdam aan de Pauwlaan.

Het clubhuis van de scouting biedt jongeren de gelegenheid om na schooltijd gezamenlijk allemaal activiteiten te ondernemen voornamelijk in de buitenlucht. Het geheel ligt op een prachtige locatie in park de Pauw met haast vrij uitzicht over de weilanden. Een heerlijk vertrekpunt voor de welpen, scouts en de zeeverkenners om spannende tochten te maken. De locatie maakt een goed onderhouden indruk, maar het clubhuis was echter wel toe aan een likje frisse verf. Dit was nu precies waarbij de deelnemers aan NL Doet een handje konden helpen. Ze staken enthousiast de handen uit de mouwen en gingen hierbij kordaat te werk. Er werd van alles gedaan. Zo werden de raamkozijnen en deuren opnieuw geschilderd, werd er een prachtige creatieve muurschildering gemaakt en vond er buitenonderhoud plaats.

Mede hierdoor zag het clubhuis er weer helemaal “spik en span” uit.” De deelnemers vonden het heel leuk om te doen en hopen dat de jongeren weer heel erg gaan genieten van de Scouting van Wassenaer Obdam.

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten