CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

CDA Wassenaar

Reacties uitgeschakeld voor CDA Wassenaar

CDA WASSENAAR PRESENTEERT 21 KANDIDATEN VOOR VERKIEZINGEN 2014

Tijdens een geanimeerde en drukbezochte Algemene Ledenvergadering van het CDA Wassenaar is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 vastgesteld. Het CDA Wassenaar levert maar liefst 21 kandidaten, net zoveel als het aantal zetels in de gemeenteraad.
Al eerder was oud-wethouder en voormalig topambtenaar Dienke Dekker als lijsttrekker gekozen.
Naast een aantal bekenden, zoals Dineke den Hartog (nummer 3), Theo Overdevest (nummer 5) en Kees Tukker (nummer 7) is de lijst vernieuwd met jongere kandidaten, onder wie Mark Knevel (op nummer 2) en Hubert Schokker (op nummer 6).
Mark Knevel functioneert al enige tijd als commissielid in de gemeenteraad. Hij was onder andere fractiemedewerker bij het Europees Parlement en is omgevingsmanager bij Rijkswaterstaat Noord-Holland. Daarnaast is Mark actief in de protestantse kerk.
Hubert Schokker is filosoof / econoom en werkte als beleidsmedewerker financiën voor de Tweede Kamerfractie van het CDA. Tegenwoordig is hij adviseur bij de Nederlandse Vereniging van Banken. Hubert is vrijwilliger bij het Buddy Netwerk in Den Haag.
Opvallende nieuwkomers zijn Bert Doorn (nummer 4) en Annelies Groenewegen (nummer 8).
Met Bert Doorn – die onder meer 10 jaar lid was van het Europees Parlement – haalt CDA Wassenaar een zeer ervaren en gedreven politicus binnen. Als oud-afdelingsvoorzitter van het CDA en tegenwoordig voorzitter van de SWOW en voorzitter van het Adelbert College is hij ook zeer vertrouwd met de Wassenaarse politiek.
Annelies Groenewegen is in heel Wassenaar bekend als de actieve secretaris van Comité Oostdorp Leeft.
Met dit enthousiaste team ziet CDA-Wassenaar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 met vertrouwen tegemoet.

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten