CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

CDA zet jonge vrijwilligers van Kerkehout in spotlight!

Reacties uitgeschakeld voor CDA zet jonge vrijwilligers van Kerkehout in spotlight!

CDA-Wassenaar zet de Wassenaarse vrijwilliger(s) graag in de schijnwerpers. Hiervoor ging een delegatie van CDA-Wassenaar langs, bij het buurtcentrum van het Kerkehout. De aanwezigen waren zeer verrast, toen CDA-wethouder Nico Alkemade en kandidaat raadsleden, de vuur(werk)mannen en ijsmannen van het Kerkehout kwamen bedanken voor hun enorme inzet !
Nico Alkemade: deze jongelui hebben er met Oud en Nieuw voor gezorgd dat de hele buurt kon genieten van een prachtig vuurwerk. Zij verzamelden honderden kerstbomen e.d. en op één vast en bekend punt achter het buurtcentrum werd deze enorme stapel aangestoken. Daarna volgt het vuurwerk voor en van het hele buurtschap. Veel Kerkehouters en bezoekers genoten ook dit jaar van dit spektakel. En bovendien werd na afloop alles opgeruimd door de vele vrijwilligers. 

Maar ook de ijsmannen werden gehuldigd. Traditiegetrouw hadden zij, enige weken geleden toen het zo vroor rond de feestdagen, een oefenveld van SV Wasssenaar laten onderlopen en dankzij vele uurtjes hard werken (zowel overdag als ‘s-nachts!) ervoor gezorgd, dat er een prachtige ijsbaan lag. Daarvan is druk gebruik gemaakt door jong en oud en er was een heuse “koek en zopie tent!” Heel veel gezelligheid voor en door de wijk!
De jongelui kregen, naast waarderende en lovende woorden, namens het CDA een medaille omgehangen met een groot “nr 1” erop en een bidon. Een kleine geste voor hun grote inzet.

vuurwerk- en ijsmannen

vuurwerk- en ijsmannen

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten