CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

CDA zet molenaars van molen Windlust in de bloemen

Reacties uitgeschakeld voor CDA zet molenaars van molen Windlust in de bloemen

Zaterdag 13 februari is het CDA de campagnedag gestart bij molen Windlust aan het Molenplein. Traditiegetrouw zette het CDA rond Valentijnsdag weer een aantal Wassenaarse vrijwilligers in de bloemen, dit keer de molenaars van de Windlust.
De beide vrijwillig molenaars Carl Doeke Eisma en Cor Noordover werden door het CDA bedankt voor hun inzet om de molen elke zaterdag voor het publiek open te stellen en bij voldoende wind te laten draaien.
Molen Windlust is het meest beeldbepalende monument en eigendom van de gemeente. Het onderhouden van dit monument is volgens de molenaars van het grootste belang. Het CDA is het daar volmondig mee eens!
Een actueel onderhoudsplan en het uitvoeren daarvan is dus noodzakelijk om molen Windlust tot in lengte van jaren te laten draaien. Volgens Doeke en Cor is het wel noodzakelijk nieuwe vrijwillige molenaars te vinden die over een paar jaar hun taak over kunnen nemen. Heeft u belangstelling meldt u dan bij Carl of Cor. Zij weten alles van hun prachtige hobby als vrijwillig molenaar op onze molen Windlust.

molenaars in de bloemen tgv Valentijnsdag

molenaars in de bloemen tgv Valentijnsdag

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten