CDA Wassenaar

Cees Tukker

Adres: Anemonenweg 44
Postcode: 2241 XL Wassenaar
Telefoon: (070) 5118248
E-mail: Ctukker@wassenaar.nl

Geboortejaar- en plaats:

24 november 1950 in Utrecht
gehuwd en vader van drie volwassen zonen

Opleiding / studie:
HBS-b, Rechten, Opleidingen in management/bank en verzekeringen.

Beroep / baan:
Marketingmanager financiële diensten Nationale Nederlanden

Vorige banen:
Geen, sinds 30 jaar werkzaam bij Nationale Nederlanden.

Nevenactiviteiten:
Voorm. Lid (Centr.) Ondernemingsraad Nationale Nederlanden
Voorm. Lid schoolbestuur PCOW
Voorm. Lid kerkenraad Herv.Gem. “Berkhei”
Voorm. Lid kerkvoogdij Herv.Gem. Wassenaar

Politiek actief sinds…
Sedert jaren lid van eerst de CHU en later het CDA. Bezocht zeer regelmatig partijbijeenkomsten. Bovendien kom ik uit een echt CHU-nest en vind ik het belangrijk om lid te zijn van een christen democratisch partij.
Echt actief sedert 2001, omdat het CDA me vroeg me kandidaat te stellen voor de gemeenteraad van Wassenaar en ik toe was aan iets nieuws.

Raadslid sinds…
2002 en met heel veel plezier!

Ambities als raadslid:
Politiek te bedrijven vanuit een christelijke levensvisie.
Om zorg te dragen dat de burgers van Wassenaar zich veilig voelen in deze gemeente. Om samen met burgers een goed beleid te voeren op het gebied van o.a. gezondheidszorg en onderwijs terwijl de burger een efficient en flexibel gemeenteapparaat ten dienste staat. Daarnaast dienen er goede voorzieningen te zijn voor gehandicapten. Zwakkeren in onze samenleving mogen nooit de dupe worden van wat dan ook.
Voorts, als het dan moet, een hele beperkte bebouwing van Valkenburg, handhaving van Duindigt (Wassenaar groen houden), de zondagsrust zoveel mogelijk handhaven.

Pluspunt aan Wassenaar:
We realiseren ons niet half wat een mooie gemeente Wassenaar is.Het is in de drukke randstad een fantastische plek om te wonen met een schat aan mogelijkheden. We moeten deze groene oase koesteren!

Favoriete of opmerkelijke plek in Wassenaar:
De Horsten en de duinen met de Wassenaarse Slag om te lopen. Een opmerkelijke plek is de oude Dorpskerk met de begraafplaats.

Wat ik verder kwijt wil:
Graag wil ik onze bevolking oproepen toch vooral de raadsleden van het CDA te benaderen als er iets is. Bel ons op of mail ons om te zeggen waarin wij iets kunnen betekenen.