CDA Wassenaar

Henk Tukker nr 10

Wie is …..?
Ik ben Henk Tukker, 28 jaar geleden geboren in ons mooie dorp Wassenaar. Alweer 3 jaar, met veel plezier, werkzaam bij Rabobank Katwijk. Naast mijn werk ben ik kerkelijk en maatschappelijk actief binnen o.a. het jeugdwerk van de Messiaskerk en het bestuur van CDA Wassenaar. Mijn hobby’s zijn o.a. tennis, voetbal en websites maken. Tennissen doe ik al vele jaren met veel plezier bij de Oude Eik.  Het maken van websites doe ik tussen de bedrijven door. Ik vind het leuk om een mooi en goedwerkend product af te leveren. Binnen het CDA richt ik mij dan ook voornamelijk op de digitale communicatie (website & social media).

 

Waarom CDA?
Het CDA staat breed in het middenveld, dat vind ik erg belangrijk. Het CDA is er niet voor een groep in de samenleving,  maar voor voor iedere burger in Wassenaar. De samenhang binnen de gemeente is van groot belang: Het CDA richt zich hier bij uitstek op!

 

De komende jaren ga ik mij inzetten voor…
Als actief lid heb ik het gevoel daadwerkelijk iets voor Wassenaar te kunnen betekenen. De komende jaren ga ik me inzetten om de stem van de jongeren te laten horen vanuit een sterk CDA Wassenaar! Bovendien wil ik mij ervoor inzetten om de sport- en spelgelegenheden in Wassenaar verder te verbeteren.