CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

Groen licht voor scootmobile-bergingen Ernst Casimirstraat!

Reacties uitgeschakeld voor Groen licht voor scootmobile-bergingen Ernst Casimirstraat!

Meerdere bewoners van de appartementencomplexen aan de Ernst Casimirstraat  maken gebruik van hulpmiddelen om toch buiten te kunnen wandelen of boodschappen te doen. Sommigen rijden hiervoor in een scootmobile. Een fiets kun je kwijt in een berging, maar een berging voor een scootmobile is er niet. Er staat een enkele scootmobile buiten of in de hal, maar als hij te groot is, kan hij er niet meer in of uit.

De gemeente heeft, na overleg tussen voormalig wethouders (Alkemade en Van de Locht) vertegenwoordigers van bewoners van de complexen (de heren Kokshoorn en Gladpootjes) en CDA-raadslid (mw. Den Hartog), geconstateerd dat het voorstel om de scootmobile-bergingen bij de 3 woonblokken te plaatsen binnen het bestemmingsplan past. Van gemeentewege staat het licht dus nu op groen !

De eigenaar van de complexen (WBS) is nu bezig om een voorstel tot plaatsen te maken. Laten wij hopen dat dit mogelijk wordt zodat de bewoners echt gebruik kunnen gaan maken van hun droge en opgeladen vervoermiddel !

G.M.A.(Dineke) den Hartog.

wooncomplex Ernst Casimirstraat

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten