CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

HARTENWENSEN VAN DE WASSENAARDERS !

Reacties uitgeschakeld voor HARTENWENSEN VAN DE WASSENAARDERS !

Bij de CDA kraamaktie WAT HEEFT U OP UW HART ? van 6 juli j.l. in de Langstraat hebben de passanten hun hart-e-wens kunnen vertellen en schreven dit op een groen hart. De harten werden ingevuld door jong en oud en daarmee blijken er vele wensen te zijn zoals :

Voetbalveldjes voor de jeugd – geen geweld meer in het centrum van ons dorp – meer controle op de hangplekken van de jeugd – het skatepark vergroten – meer voorlichting op scholen over alcohol, drugs en gokken – geen casino, koffieshop of bordeel in Wassenaar -handhaving alcoholverbod voor 18-minners ook bij jongerenwerk en sportverenigingen – pestgedrag aanpakken.

Behoud van Vliegveld Valkenburg als groen gebied, ook het Katwijkse deel ! – Waken voor teveel afvalverkeer via het Ammonslaantje – ondertunnelen van A44 van Leiden tot N14 – verkeersdoorstroom bevorderen bij strandweer –  onderhoud fietspaden rond Wassenaar, vrijhouden van groen (o.a. Buurtweg) – meer straatnaamborden bij kruisingen van wegen – schone straatnaamborden – geen extra kosten voor gebruik Arriva-bussen voor abonnementshouders van Veolia.

Slechte bestrating trottoirs aanpakken, al helemaal voor invaliden – wandelpaden bij de Paauw is met rolstoelen niet te doen, zijn slecht onderhouden ! – zorg voor ouderen die het zelf niet meer kunnen – steun voor ouderen die het nog wèl kunnen – begeleiding van personen met beperkingen zoals autisme en syndroom van Down, grote zorgen dat niet-opgeleide mensen dit gaan doen.

Maar ook wensen v.w.b. de bezorging van de krant aan de Molenweg bewoners – subsidie voor kunstzinnige vorming op basisscholen – géén blote mannenbuiken in het openbaar –  burkaverbod in openbare ruimte – verbieden van het in het openbaar dragen van korte broeken, rode broeken en sandalen met witte sokken door mannen – camera’s in de Langstraat tegen inbraak; in grote steden zijn er al camera’s, nu komen ze naar ons dorp – en… Niets, ik ben gelukkig !

Allen hartelijk dank voor deze inbreng en CDA Wassenaar gaat deze hart-e-wensen verwerken in haar akties van vóór, tijdens en na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 !   

Dineke den Hartog.

CDA-raadslid.

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten