CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

Het Wassenaarse lijsttrekkersdebat in de Warenar

Reacties uitgeschakeld voor Het Wassenaarse lijsttrekkersdebat in de Warenar

Woensdag 24 februari vond het traditionele, door de Vereniging van Vrienden van Wassenaar (VVW) georganiseerde, lijsttrekkersdebat plaats voor de gemeenteraadsverkiezingen.
Voordat de heren Stolk (CDA), Sanders (D66), Claassen(Gr.Links) , v.d. Locht (PvdA), Ooms (VVD) en de Vries (WWW) ondervraagd werden door een journalistenpanel (Henk Goulooze en Roël Karamat Ali) was er een politieke markt. Alle partijen konden zich in een kraam presenteren met programma’s en wervingsmateriaal. Het werd een heel goed bezochte en vooral ook gezellige bijeenkomst.
Het eigenlijke debat werd geopend door de voorzitter van VVW, de heer John Lintjer. Hij bediende ook de microfoon voor vragen vanuit het publiek. De zaal was zo vol, dat veel mensen moesten blijven staan.
Een breed scala aan onderwerpen passeerde de revue o.a.  de bebouwing van het sportveld bij het nieuwe zwembad, maar ook de lasten voor de inwoners versus handhaven voorzieningeniveau en bezuinigingen. De lijsttrekker van het CDA Meindert Stolk verwoordde op uitstekende wijze de mening van het CDA.
Het CDA wil goed voor elkaar zijn en het goed voor elkaar hebben in de komende raadsperiode 2010-2014

Lijsttrekker CDA Meindert Stolk tijdens het debat

Lijsttrekker CDA Meindert Stolk tijdens het debat

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten