CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

Nieuwe gemeenteraad beëdigd

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe gemeenteraad beëdigd

Op 10 maart jl. werd afscheid genomen van de oude gemeenteraad. Voor het CDA was dit afscheid nemen van ons zeer gewaardeerde fractielid Dymphna Vree. Zij heeft gedurende meer dan 11 jaar haar beste krachten gegeven aan het gemeenteraadswerk en wij zullen haar dan ook heel erg gaan missen.
De dag na dit afscheid werd op 11 maart in een speciale vergadering van de gemeenteraad van Wassenaar de nieuw gekozen gemeenteraad beëdigd door burgemeester Jan Hoekema. In aanwezigheid van griffier Henriette Stradmeijer en heel veel familieleden en vrienden legden alle gekozen leden de eed dan wel de gelofte af.

Voor het CDA werden beedigd: Meindert Stolk (4e keer), Theo Overdevest (2e keer), Dineke den Hartog (2e keer) en Kees Tukker (3e keer).

Na de beëdiging was er alle gelegenheid de nieuwe leden de feliciteren en elkaar verder te ontmoeten. Met dit feit, kwam er officieel een einde aan een hele enerverende verkiezingstijd. Nu kunnen de leden hun werk aanvangen en kan een nieuw college van Burgemeester en Wethouders  gevormd worden!

vrnl: Theo Overdevest, Meindert Stolk, Dineke den Hartog en Kees Tukker weer op de vertrouwde plek

vrnl: Theo Overdevest, Meindert Stolk, Dineke den Hartog en Kees Tukker weer op de vertrouwde plek

 

verder met 4 heel gemotiveerde gemeenteraadsleden

verder met 4 heel gemotiveerde gemeenteraadsleden

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten