CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

Ouderencarnaval De Deylknotsen zondag 7 februari in O&O.

Reacties uitgeschakeld voor Ouderencarnaval De Deylknotsen zondag 7 februari in O&O.

De zaal was mooi versierd en alles was klaar gezet door de vrijwilligers om de gasten, al gauw 100 ouderen, met ook de Tunnelklossers (carnavalsvereniging uit het Kerkehout), te ontvangen. Veel prijzen waren er te winnen met het bingo-spel en de lotenverkoop.

Wethouder Nico Alkemade kwam als grote verrassing als “burgemeester” binnen vergezeld door “prinses” Hilde Westera (kandidaatraadslid) namens het CDA. Nico Alkemade vertelde de aanwezigen dat het CDA alle werkzaamheden die de Deylknotsen (van jong tot oud) uitvoeren zeer waardeert, o.a. de verkoop van ingezamelde goederen voor goede doelen, zoals uitstapjes voor de ouderen. Ook de senatoren treden op als sponsor.  

Ieder jaar krijgt een Wassenaarder, de “gouden knots”. Ditmaal viel die toe aan de heer André van Herk. Hij dacht naar Blauw Zwart te gaan, maar werd met een smoes naar het O&O gebouw gebracht. Hij was blij met deze onderscheiding! 

Onder gezang van “Niet kniesen, niet zeuren…” werd de leuke middag afgesloten. De aanwezigen kregen tot slot een primula (van de Bosrand) en een hyacinthbol van het CDA.

"burgemeester" Nico Alkemade en "prinses" Hilde Westera

"burgemeester" Nico Alkemade en "prinses" Hilde Westera

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten