CDA  – Samen Succesvol voor Wassenaar

VRIJWILLIGERS “BIJ-BUS” worden met VALENTIJNSDAG verrast door het CDA.

Reacties uitgeschakeld voor VRIJWILLIGERS “BIJ-BUS” worden met VALENTIJNSDAG verrast door het CDA.

CDA-Wassenaar, wil dit jaar graag de vrijwillige chauffeurs van de BIJ-BUS in het bloemetje zetten ! Het zijn er 42 !

Deze vrijwilligers zetten zich, sinds 1984 toen de Stichting “De BIJ-BUS” is opgericht, belangeloos in om Wassenaarse lichtgehandicapten en ouderen met vervoersproblemen te helpen m.b.v. de BIJ-BUSSEN. Sommigen rijden vele uren per week en weten zich gesteund door ong. 30 sponsoren !

Via de SWOW (van Heeckerenhuis) kunt U zich opgeven als gebruiker. U wordt dan naar familie, vrienden, fysio, dokter, winkels, bibliotheek en welke andere plek in het dorp gebracht. Dit kan vele malen per week als U het maar wel een dag van de tevoren opgeeft.
Zo rijden de vrijwilligers ook de bewoners van ’t Gezins Vervangend Tehuis 2x per week s’avonds naar- en van diverse activiteiten.
Zij helpen U graag en om hun collega te worden heeft U rijbewijs B nodig en begrip, geduld voor deze doelgroepen in onze samenleving !

Met het overhandigen van een bollenattentie van fa. Overdevest aan coördinator Gerard Verboog, spreekt raadslid Dineke den Hartog namens het CDA haar waardering uit voor het werk dat deze vrijwilligers doen voor de Wassenaarse bewoners !

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten