CDA Wassenaar

Waarom zou u géén raadslid worden?

Reacties uitgeschakeld voor Waarom zou u géén raadslid worden?

Over een jaar, op 19 maart 2014,  zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Dit betekent dat het CDA Wassenaar nu al actief op zoek is naar potentiële kandidaat-raadsleden. Een belangrijke klus, want het CDA is een partij die aan de basis wordt gevormd door lokale afdelingen en daardoor sterk verankerd is in de maatschappij. En dat moet zo blijven!

 

Als de gemeente Wassenaar u aan het hart gaat en u mee wilt beslissen over de toekomst van onze gemeente en haar ruim 25.000 inwoners, waarom zou u dan geen raadslid worden? Wij zoeken geen ‘schaap met vijf poten’ maar wel mensen die met beide benen in de (Wassenaarse) maatschappij staan.

 

Als uw eerste reactie op de vraag bovenaan dit artikel is “Tja, waarom eigenlijk niet”, ga dan eens vrijblijvend praten met één van de fractieleden en vraag naar hun ervaringen. Misschien zitten we meer op u te wachten dan u denkt….

 

Wat heeft het raadslidmaatschap u o.a. te bieden?

– de mogelijkheid u actief in te zetten voor Wassenaar;

– een leuk en inspirerend team van fractie- en bestuursleden om u heen;

– de kans u te verdiepen in boeiende onderwerpen;

– de gelegenheid veel mensen te leren kennen;

– training- en cursusfaciliteiten;

– een raadsvergoeding van bruto € 500 à € 700 per maand.

 

Is het raadslidmaatschap niets voor u, maar kent u wel mensen in uw omgeving, die mogelijk geïnteresseerd en geschikt zijn, laat het ons weten!

 

Een uitgebreid profiel van kandidaat-raadsleden is binnenkort beschikbaar. Wilt u dit profiel t.z.t. ontvangen stuur dan even een mail aan de bestuurssecretaris, Fenna Gunneman, Fenna.gunneman@hetnet.nl.

Deel dit artikel!

Reacties zijn gesloten